Aanstelling nieuwe rector Willem de Zwijger College

NIEUWS
22-06-2020

Aanstelling nieuwe rector Willem de Zwijger College

Het doet ons groot plezier je te kunnen melden dat het Willem de Zwijger College per 1 augustus 2020 een nieuwe rector heeft. Zijn naam is Jan Adels.

Jan Adels (1967) werkte het grootste deel van zijn loopbaan in en voor het onderwijs: als docent, adviseur en als leidinggevende. Hij werkte als directeur/rector in het HBO, het MBO en het VO (zowel vmbo als havo-vwo). De afgelopen zes jaren werkte hij bij het Atlas College. Binnen dit bestuur was hij directeur van één van de scholen, De Triade in Edam. Jan gaf leiding aan het proces om van De Triade weer een succesvolle school te maken.

Jan is Neerlandicus en is geïnteresseerd in literatuur, filosofie en muziek. Hij woont in Wormerveer en heeft twee volwassen kinderen.

Jan Adels zal het stokje overnemen van interim-rector Ron Bosman, die de periode tussen het vertrek van Philip Wind en aantreden van Jan Adels op zijn eigen betrokken wijze heeft ingevuld. Wij danken Ron voor zijn goede zorgen en vakmanschap. Tegelijk zijn we blij dat het Willem de Zwijger College met Jan Adels vanaf het nieuwe schooljaar weer een heel eigen gezicht heeft.

We denken met Jan Adels de juiste man op de juiste plaats te hebben. Je zult hem leren kennen als een betrokken man met een prettige persoonlijkheid.

We wensen Jan en het hele team veel succes in het nieuwe schooljaar.