Afscheid Leen Lorier, docent LO en ICT

NIEUWS
20-10-2020

Afscheid Leen Lorier, docent LO en ICT

Méér dan 40 jaar heeft de heer Lorier op onze school gewerkt! 43 om precies te zijn. Maar liefst 25 jaar als LO docent en aansluitend 18 jaar als ICT coördinator en informatica docent.

Helaas gooit Corona roet in het eten ten aanzien van zijn afscheidsreceptie maar hij nam op 20 oktober op officiële wijze afscheid met een rondgang langs de secties. Daar bleek al snel hoeveel hij voor de school heeft betekend, hoe gewaardeerd hij werd om zijn geduld, behulpzaamheid, rust en enorme inzet en hoe gedegen het hele ICT verhaal op het Willem onder zijn bezielende wijze is opgezet. Daarvoor werd hij door vele secties geprezen.

Van gesproken liederen (Corona) tot speeches, van boeken met persoonlijke verhalen tot actief naar zijn eigen cadeau moeten klimmen, van quizes tot een prachtige getekende karikatuur en van champagne met ‘clafoutis’ tot een tot tranen roerende afscheidslied, hij werd geëerd met vele originele dankwoorden en uitdagingen.

Hij kreeg de eer die hem toekomt en we wensen hem alle welverdiende ontspanning met vrouw, (klein)kinderen en hobby’s. Hij heeft het verdiend.