Leerling Willem wint eerste prijs The BOARDROOM!

NIEUWS
22-12-2021

Leerling Willem wint eerste prijs The BOARDROOM!

Onze havo 5 leerling Lucas van den Bovenkamp won afgelopen vrijdag 17 december met The BOARDROOM de eerste prijs. The BOARDROOM is hét platform voor jongeren met een drive voor ondernemerschap.

Het is een programma waar jongeren tussen 15-20 jaar uit de Gooische regio worden geïnspireerd door lokale ondernemers om hun eigen bedrijfsidee verder uit te werken. In totaal 6 leerlingen van het Willem de Zwijger College volgden de afgelopen weken dit programma. De jury beoordeelde de plannen van zo’n 20 Gooische jongeren op het plan, de uitvoerbaarheid, het verdienmodel, de persoonlijke leercurve en de pitch.

Het door Lucas gepitchte bedrijf heet houseify VR en richt zich als virtual reality film service tot Gooische makelaars, waardoor geïnteresseerde huizenkopers een meer realistisch beeld krijgen van een huis dat te koop staat.

Wij feliciteren Lucas van harte met deze mooie prestatie en hopen dat hij met het verdiende geld daadwerkelijk een eerste stap kan zetten om zijn bedrijf op te richten.