Lyceo

Lyceo verzorgt huiswerkbegeleiding, coaching, bijles en examentraining

Lyceo heeft een nauwe band met het Willem de Zwijger College. Wij bieden de mogelijkheid tot het volgen van huiswerkbegeleiding, coaching en bijles voor alle leerlingen. Lyceo is dit samenwerkingsverband met het Willem de Zwijger College aangegaan om zo de leerlingen ook na schooltijd te kunnen ondersteunen in hun leerproces.

Meer weten?

Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding en bijles bekijk onze vestiging, of neem contact op met Dennis van Aalst op 06-10799000 of dennis.vanaalst@lyceo.nl.

Op Lyceo.nl vindt u uiteraard ook meer informatie over de diensten van Lyceo.

Huiswerkbegeleiding

Vind je het thuis lastig om zelfstandig aan de slag te gaan en ben je op zoek naar een rustige plek waar jij geconcentreerd je huiswerk kan maken? Of heb je moeite met je huiswerk goed te plannen? Huiswerkbegeleiding van Lyceo kan je hierbij helpen, gewoon op het Willem de Zwijger! Huiswerkbegeleiding van Lyceo ondersteunt je door middel van persoonlijke begeleiding met het verbeteren van jouw studievaardigheden!

Bijles

Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken bij dat ene lastige vak? Lyceo biedt één-op-één bijles aan op het Willem de Zwijger College voor het vak waar jij net iets meer moeite mee hebt! Een ervaren persoonlijke begeleider van Lyceo gaat met jou aan de slag om achterstanden in te halen. Helemaal in jouw tempo! Voordat je het weet, ben je weer helemaal bij met de rest van de klas en haal je hogere cijfers voor het vak waarvoor je bijles volgt.

Lyceo Examentraining

Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de (school)examens, bieden wij de mogelijkheid om een examentraining te volgen. Wij zijn daarom, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo. Dit zorgt ervoor dat de examentrainingen plaatsvinden bij ons in de buurt en worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief.

Waarom een examentraining?

Lyceo laat als enige examentrainer in Nederland jaarlijks de effectiviteit van de trainingen wetenschappelijk toetsen door een onafhankelijke partij, SEO Economisch Onderzoek. Voor het 5e jaar op rij is gebleken dat de examentrainingen van Lyceo bewezen effectief zijn. Deelnemers van de examentrainingen scoren gemiddeld 0,9 punt hoger op het centraal examen voor het vak waarvoor zij een training hebben gevolgd.

Direct inschrijven

Wij raden u van harte aan om niet te lang te wachten met inschrijven zodat u verzekerd bent van een plek. Inschrijven voor één of meerdere examentrainingen kan via onderstaande link:

Boek een examentraining

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de examentrainingen of over Lyceo? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar 071-79 000 40 of kijk op Lyceo.nl.

Lyceo Extra

Lyceo zet zich actief in voor gelijke kansen in het onderwijs. Met het Lyceo Extra-programma bieden we dagelijks kosteloos ondersteuning aan honderden kinderen die dat nodig hebben. Wat we nog meer doen? Kijk op Lyceo Extra

Willem de Zwijger College
Nieuwe ’s Gravelandseweg 38
1405 HM Bussum
035 692 7600
info@wdz.nl