Lyceo

Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding en bijlessen aan op een lyceo locatie in Bussum. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar Huiswerkbegeleiding en bijles.

Het Lyceo Examenjaar en examentraining

Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de (school)examens, bestaat Het Lyceo Examenjaar. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider wordt gewerkt aan het einddoel: het behalen van het diploma. Daarnaast biedt Lyceo ook de mogelijkheid tot het volgen van examentrainingen op verschillende locaties in Nederland. Tijdens een examentraining worden leerlingen in kleine groepen klaargestoomd voor de school- en eindexamens. Een training duurt, afhankelijk van het vak, 2 of 3 dagen. De examentrainingen van Lyceo zijn bewezen effectief. Deelnemers scoren gemiddeld 0,9 punt hoger op het centraal examen voor het vak waarvoor zij een training hebben gevolgd. Wij raden u van harte aan om niet te lang te wachten met inschrijven zodat u verzekerd bent van een plek. Inschrijven kan via deze link: boek een examentraining.

Lyceo Extra

Lyceo zet zich actief in voor gelijke kansen in het onderwijs. Met het Lyceo Extra-programma biedt Lyceo dagelijks kosteloos ondersteuning aan honderden kinderen die dat nodig hebben. Wat Lyceo nog meer doet? Kijk op Lyceo Extra.

Willem de Zwijger College
Nieuwe ’s Gravelandseweg 38
1405 HM Bussum
035 692 7600
info@wdz.nl