Theaterdingen

De grote avond

Een van de leukste en bijzonderste dingen op onze school is de Grote Avond. Die is er elk jaar. Dan voeren alle bovenbouwleerlingen een musical op.

Het hele jaar oefenen zo’n 60 leerlingen met zang, dans, spel en muziek. En bouwen ze hun eigen decors. Eind februari is er de grote uitvoering in het echte grote theater Spant!

Audities op vrijdag 21 en 28 september

Download hier het auditieformulier: GA 1819 Auditeformulier Grote Avond 2019

Voor de audities bereid je een van de volgende nummers voor:

– Mary You
– Perfect
– I want to break free
– Eigen keuze (wel karaoke versie)

Dansaudities NIEUW

We zoeken dansers voor onze dansgroep! Iets voor jou? Meer informatie volgt binnenkort.

De kleine Avond

In februari zijn er uitvoeringen van de musicalvoorstelling #FAKE in de theaterzaal bij ons op school. In #FAKE maken we kennis met de leerlingen van een willekeurige middelbare school. Het meisje Hope, net terug in Nederland na te zijn opgegroeid in de USA, moet haar plaats veroveren tussen haar medeleerlingen. Zij en haar klasgenoten worden geconfronteerd met jaloezie, pesten, diefstal, fakenieuws en zelfs met loverboys en mishandeling. Met vallen en opstaan, ontdekken ze het belang van vriendschap en oprechtheid; uiteindelijk vinden zij hun weg en kunnen ze gesterkt de volgende stap naar volwassenheid maken.

#FAKE laat herkenbare situaties voor scholieren en hun ouders zien, en laat ook zien dat het belangrijk is dat je jezelf durft te zijn en te blijven, soms zelfs tegen de stroom in.

Leerlingen uit de onderbouw zijn al sinds november bezig met de voorbereiding van deze musical.

We nodigen iedereen van harte uit om naar één van deze avonden te komen

De data volgen.

Willem de Zwijger College
Nieuwe ’s Gravelandseweg 38
1405 HM Bussum
035 692 7600
info@wdz.nl