Theaterdingen

De grote avond

Een van de leukste en bijzonderste dingen op onze school is de Grote Avond. Die is er elk jaar. Dan voeren alle bovenbouwleerlingen een musical op.

Het hele jaar oefenen zo’n 70 leerlingen met zang, dans, spel en muziek. En bouwen ze hun eigen decors. Eind februari is er de grote uitvoering in het echte grote theater Spant!

Dit schooljaar voeren we de musical Highschool de Muiscal op. De musical is geschreven door leerlingen.

26, 27 en 28 februari 2020 in theater Spant! Bussum.

Kaartverkoop

Kaartverkoop ouders en belangstellenden

Kaartverkoop leerlingen

Kaartverkoop Lustrumgala 28 februari (oud-deelnemers)

 

 

De kleine avond

Elk jaar voeren leerlingen uit klas 1 en 2 de kleine avond op. Geheel in de Willem traditie is dat een musical met veel stoere dansen.

Op 17 en 18 december is meet veel succes de musical Life of Pie opgevoerd. Een  musical geschreven door twee oud-leerlingen. Zo’n 80 leerlingen waren betrokken bij de show.

Life of Pie speelt zich grotendeels af in een taartenwinkel en theehuis. Hier treffen we Lulu, Daisy en Jenna aan die hun klanten de lekkerste taarten voorschotelen in de gezellige taartenwinkel van Carla. Jenna heeft al jaren een moeizame relatie met Karel, een muzikant met meer ambitie dan talent, terwijl Daisy nog steeds niet de liefde van haar leven heeft gevonden. Dankzij een paar toevallige ontmoetingen en een onverwachte valpartij gaan de levens van iedereen in de taartenwinkel volledig overhoop.

Volgend schooljaar voeren we weer een nieuwe musical op.