Nieuwe interim rector/bestuurder voor het Willem

NIEUWS
01-01-2019

Nieuwe interim rector/bestuurder voor het Willem

Beste ouders-/verzorgers,

Zoals u ongetwijfeld weet, heeft Philip Wind het Willem de Zwijger College verlaten. Hij heeft de overstap gemaakt en een nieuwe uitdaging gevonden als rector/bestuurder bij het Nieuwe Lyceum in Bilthoven. Ik mag het stokje van hem overnemen.

Ik zie het als eervol dat ik dat mag doen. Ik ben dinsdag 20 augustus begonnen. Ik wist al dat het Willem een goede school met de nodige kwaliteiten is. Ik weet nu ook dat de school een team met een groot en warm onderwijshart heeft, een werkomgeving waarin je graag vertoeft.

Afgesproken is dat ik dit gehele schooljaar op het Willem de Zwijger College werk. Ik ben eerder schooldirecteur en rector geweest en was eigenlijk al met pensioen. Ik kan genieten van alle ruimte en tijd die een pensioen je geeft, ik kan er even hard van genieten nog een jaar op een school als het Willem de Zwijger College te werken.

De Raad van Toezicht koos voor deze oplossing (een interim-periode), omdat het vertrek van Philip Wind pas laat in het schooljaar bekend werd. Ik neem een mooie en goede school van Philip over en zal er goed voor zorgen.

Met vriendelijke groet,

Ron Bosman, interim rector/bestuurder
Willem de Zwijger College

Willem de Zwijger College
Nieuwe ’s Gravelandseweg 38
1405 HM Bussum
035 692 7600
info@wdz.nl