Privacy

Privacy

  • Privacy en gegevensverwerking nemen wij serieus.
  • Het Willem heeft een verantwoordelijkheid in het waarborgen van de privacy van onze leerlingen.
  • Het beveiligt de persoonsgegevens om misbruik te voorkomen.
  • Het WdZ voldoet aan wet- en regelgeving en aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) aan ons stelt.

Op grond van die AVG heeft het schoolbestuur van het Willem de Zwijger College een (FG) aangesteld. De FG werkt nauw samen met het hoofd Bedrijfsvoering van het SIVOG.

Informatie over de grondslagen voor de gegevensverwerking die de AVG heeft vastgesteld, kunt u vinden op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Onze school moet soms persoonsgegevens delen met overheden, zoals DUO, en toezichthouders, zoals de schoolinspectie en GGD. Daarnaast voert onze school een beveiligde leerlingenadministratie. Een overzicht van onze verwerkingsketen zit in ons verwerkingsregister.

Vragen?

Hebt u hierover vragen, stuur dan een bericht naar het speciale e-mailadres privacy@sivog.nl.

Bijvoorbeeld:

– Hoe wij als WDZ omgaan met privacy en persoonsgegevens.
– Klachten over de manier waarop wij onze persoonsgegevens verwerken.
– Melding van misstanden of een digitaal lek.

De Functionaris voor Gegevensverwerking zal binnen tien werkdagen reageren op uw e-mail.

Lees hier ons privacyreglement
Lees hier onze privacyverklaring
Lees hier ons protocol verantwoord melden beveiligingslekken

Willem de Zwijger College
Nieuwe ’s Gravelandseweg 38
1405 HM Bussum
035 692 7600
info@wdz.nl