Rotary Bussum en Willem de Zwijger College nodigen ouderen uit voor de Grote Avond

NIEUWS
23-02-2023

Rotary Bussum en Willem de Zwijger College nodigen ouderen uit voor de Grote Avond

BUSSUM – Maar liefst 75 ouderen – bewoners van verzorgingshuizen – hebben vanmiddag het Spant-theater bezocht. Ze hebben daar de musical ‘Geslaagd’ door leerlingen van het Willem de Zwijger College gezien. Rotary Bussum zorgde voor het vervoer.

Als het aan de Rotary Bussum ligt gaan ouderen en jongeren in Bussum elkaar vaker ontmoeten. Met het initiatief ‘Jong Ontmoet Oud’ zorgen vrijwilligers van de Rotary ervoor dat ouderen een leuk uitje hebben en – in het geval van vanmiddag – kregen de jongeren een positief kritisch publiek.

Kruisbestuiving

Margreet van Steijn, voorzitter van Rotary Bussum: “Iedere middelbare school brengt eenmaal per jaar een prachtige en semiprofessionele musical op de planken. Er is lang voor gerepeteerd en veel tijd gestoken in een mooi decor en speciale kleding. Hoe mooi is het dat deze artiesten nu ook voor ouderen willen optreden? Ik denk dat we zo een prachtige kruisbestuiving creëren om twee generaties bij elkaar te brengen. Het vervoer wordt geregeld door de Rotary Bussum; tientallen leden zetten zich in. Gelukkig kunnen we dit jaar ook gebruik maken van de Rolstoelbus van Rollybus.”

Uiteraard krijgen de oudere bezoekers ook een kopje koffie of thee en een gebakje in de pauze aangeboden door de Rotary.

Bron: Bussumsnieuws.nl
Foto: © Bob Awick

Willem de Zwijger College
Nieuwe ’s Gravelandseweg 38
1405 HM Bussum
035 692 7600
info@wdz.nl