Zwijgerpraat juli

NIEUWS
10-07-2022

Zwijgerpraat juli 2022

Voorwoord Jan Adels

Toen de laatste lessen erop zaten, richtten veel leerlingen vast en zeker al de blik op de zomervakantie. Toch zijn er sindsdien nog allerlei leuke en interessante dingen gebeurd, zoals de  diploma-uitreikingen en de sportieve en creatieve kennismakingsactiviteiten voor leerlingen van de Vitusmavo en van het Willem.

Achter de schermen wordt ondertussen hard gewerkt om ervoor te zorgen dat we het nieuwe schooljaar goed kunnen starten. Zo wordt er een organisatiebureau gevormd dat zich bezighoudt met de roostering, de planning en de inzet van docenten voor het Willem, de Vitusmavo en het Montessori Lyceum Gooise Meren. Onlangs is hiervoor een hoofd geworven. Zij heet Sarah de Boer en gaat na de zomervakantie bij ons aan de slag.

En voor veel leerlingen heel belangrijk: vanaf het nieuwe schooljaar gaan we de catering anders aanpakken. Wij hebben de leerlingen gevraagd wat zij belangrijk vinden aan de catering. Hieruit bleek dat velen graag goedkopere broodjes willen kopen. Dit gaan we realiseren. Zodoende stoppen we met het uitbesteden van de catering en gaan we dit voortaan doen met mensen die bij ons in dienst zijn.

Ik wens u een fijne zomervakantie toe!

Met vriendelijke groeten,

Jan Adels
rector Willem de Zwijger College